ANASAYFA


     SV2 Plus

   
Ürün Kodu : SUREVENT
Üretici : Readmed
Ürün Özellikleri
Basit kolay ve hafif bir cihazdır. Çok fonksiyonlu düğmesini kullanarak, LCD ekranda basınç veya dakika başına nefesleri (BPM) görüntüleyebilir.
        Detaylar
 
 
Detaylar
     

    SV2 nin yeni modeli olan  SV2 Plus  Elektronik Dijital Manometre  kombinasyonu ile dahada mükemmelleşmiştir işlem için 2 adet AAA alkalin pil kullanan basit kolay ve  hafif bir cihazdır. Çok fonksiyonlu düğmesini kullanarak,   LCD ekranda basınç veya dakika başına (BPM) nefesleri görüntüleyebilir.

    Basıncın   2 cmH20 altında düşmesi,  ya da  60 cmH20 üzerine çıkması ,   Solunum sayısının  8 den daha az olduğu ve 40 tan fazla olduğu durumlarda ve Düşük güç durumunda hem görsel ve sesli alarm verir.

    Portable ve disposable SV2 ventilatör / Resusitatör ile kullanılmak üzere tasarlanmış, SV2 ye takıldığı zaman etkin olarak kullanılır.

 

Özellikler

·         Solunum sirkülasyonunun SV2® sürekli izlenmesi

·         Geçerli SV2® ile çalışır

·         Sesli ve görsel alarmlar

·         Tek kullanımlık ve hafif

·         Kolay kurulum ve kullanım

·         2 x AAA pil kullanır (dört saatlik ömrü)

.................................................................................................................................

The Readmed Electronic Digital Manometer is a disposable lightweight device that uses 3 AAA  alkaline  batteries  for  operation.  By  using  the  multifunction  button  the manometer can display either the pressure or the  Breaths  per  minute (BPM) on the LCD screen.

    Both visual and audible alarms sound when there are problems with the pressure less than 2cm, or greater than 60cm water, or the BPM is less than 8. There is also a low battery power alarm.

  It was primarly designed to be used with the SV2 portable disposable ventilator/resuscitator, thought can be used effectively when fitted with 

Features

·         Continuous monitoring of SV2® for any non-cycling condition

·         Works with current SV2®

·         Audible and visible alarms

·         Disposable and lightweight

·         Easy to set up and operate

·         Uses 2 x AAA batteries (four hour life)


 
 
PROTEİN TAKVİYELERİ