ANASAYFA


     SV2 PLUS EMERGENCY VENTILATOR RESUCITATOR

   
Ürün Özellikleri
SV2 Plus otomatik olarak hastanın akciğer kapasitesine uyum sağlarak solunumda önemli bir faktör ARDS’yi (akut solunum distres sendromu) engeller.
        Detaylar
 
 
Detaylar
SV2 otomatik olarak hastanın akciğer kapasitesine uyum sağlarak solunumda önemli bir faktör ARDS’yi (akut solunum distres sendromu) engeller Gaz basıncı ile çalışır başka hiç bir güç kaynağı gerektirmez. ( pil, akü, elektrik vb.) Dijital manometre LCD ekranında basınç veya dakika başına nefesleri (BPM) görüntüleyebilir. Bu değerler normalin dışına çıktığında ve bataryanın az olduğu durumunda görsel ve sesli alarm vermesi klinisyenlere izleme yeteneğini sağlar. 10-40 L / dk 'lık bir akış hızında sürekli bir gaz akışı üzerinde çalışır Dengesiz basınç olasılığını en aza indirerek soluk alma ve soluk verme (PIP ve PEEP) arasındaki dengeyi sağlar. Solunumu otomasyon etme yeteneğine sahiptir. Manuel solunum ile karşılaştırıldığında, tutarlı ve güvenilir solunum sağlar. Kullanıcıya ellerini serbest kullanma şansı verir.    Manuel solumanın (ambu gibi) hastalar üzerinde olumsuz etkilerini ortadan kaldırır.    Sürekli akışla basınç döngülü olarak çalıştığı için, hastanın uyum durumundaki değişiklikleri algılayarak tutarsız havalandırmanın istenmeyen Peak seviyelerinin (PIP) hastaya zararlarını ortadan kaldırır.  Bunun avantajı barotravma ihtimalini en aza indirmesidir.  
    Tek bir hasta kullanımı için üretilmiştir, aynı hastada 72 saate kadar çoklu kullanım özelliği olup Kaibrasyon ve bakım gerektirmez. İnvaziv yada non-invaziv hastalarda ventilasyon desteği ile Solunumu sağlamak için tasarlanmış olup, uygun tidal hacim, sabit bir akış , sabit solunum hızı ve düzenli basınç sağlar.
 
 
PROTEİN TAKVİYELERİ